OPI

Hej Dolls ♥

… nej, jeg er ikke ved at stoppe med at blogge! Jeg har bare så mange lakker som jeg enten ikke bruger, eller aldrig har brugt. Derudover har jeg endelig fundet et (faktisk to) mærker som jeg for fremtiden vil holde mig til.

Derfor har i nu muligheden for at hamstre en masse af min samling. Jeg skal af med lige knap 1200, så der er masser at vælge imellem 😀
Priserne vil stå ved hvert billede, og jeg har så vidt muligt forsøgt at vedlægge et swatch så man ved hvad man går ind til.

Lakkerne befinder sig i Roskilde hvor du er mere end velkommen til at komme forbi og hente og/eller snuse til lakkerne med ægte øjne. Jeg kan også tage lakkerne med til Kbh (Nørreport st) og mødes.
Sidste mulighed er at få dem tilsendt med Postnord (på købers regning) – jeg skal nok pakke dem rigtig godt ind.

Selvom lakkerne i forvejen er rigtig billige, så har jeg alligevel lavet to små tilbud.

  • Køb af to lakker giver en lille hyggegave gratis med.
  • Køb af ti lakker giver en ekstra gratis lak med.

Husk at i kan følge med på Instagram hvor der dagligt kommer nye lakker og alt muligt andet selvfølgelig.
– happy shopping!

BeFunky Collage.BeFunky CollageBeFunky CollageaBeFunky CollagedBeFunky CollageertyuilkhgfdsBeFunky CollageertyuiopvcBeFunky CollagefBeFunky CollagefdBeFunky CollagegBeFunky CollagehBeFunky CollageiBeFunky Collagej (2)BeFunky CollagekBeFunky CollagekjBeFunky CollagekjhBeFunky Collagelk (2)BeFunky Collagem (2)BeFunky CollagemnBeFunky Collageo (2)BeFunky CollageoiBeFunky CollageoiuytreBeFunky Collagep (3)BeFunky CollageplBeFunky CollagepoBeFunky CollageqBeFunky CollageqwBeFunky Collager (2)BeFunky CollagesBeFunky CollagesdBeFunky Collaget (2)BeFunky CollageuiBeFunky CollageuyBeFunky CollagewBeFunky CollageweuiBeFunky CollagexcvbnBeFunky Collagey (2)BeFunky CollageæBeFunky CollageælBeFunky CollageældsBeFunky CollageæøBeFunky CollageåBeFunky CollageåpeaUdklipUdklip1