How lucky I am, to have had something that was so hard to say goodbye to

Hi Dolls,

Allerede som jeg starter dette indlæg og dagene/ugerne op til, at jeg faktisk nedskriver det, ved jeg at det bliver hårdt. Måske fordi, at lige så snart man får noget ned, sort på hvidt og endda deler det med andre – så er det som om at det er endnu mere ægte.

Det sidste år er der sket så mange ting. Jeg er flyttet fra Roskilde til Østerbro med min dejlige kæreste og jeg sagde farvel til mine veninder da jeg skiftede skole. Siden august har jeg læst nogle (for mig) svære fag, så det tager meget af min energi, samtidig med at vi stadig fixer lidt på lejligheden her og der. Da jeg boede i Roskilde havde jeg kun ansvar for mig selv og min egen hverdag, men nu har jeg pludselig for to.

For nyligt sagde jeg farvel til min lille hund. Det har været og er stadig ubeskrivelig hårdt, og ikke noget jeg er klar til at gå i dybden med. Hun var syg og hun fik fred, det er dét denne sætning må ende med.

Jeg siger hele tiden at jeg ikke er færdig med at blogge, men faktum er, at jeg i 2018, kun har skrevet 4 indlæg. Jeg vil så gerne, men der kommer hele tiden noget i vejen – eller også ender jeg med at sidder foran skærmen, uinspireret og/eller med skriveblokade. Derfor har jeg valgt at lægge bloggen på hylden – jeg stopper ikke definitivt, men jeg holder en pause på ubestemt tid.
Jeg holder dog ikke pause helt – kun fra bloggen her. Min Instagram er stadig lige så aktiv som den plejer og det ser jeg ikke ændre sig. Jeg håber at vi ses der – og hvis ikke, så tak for denne gang. Det har været fantastisk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s