Er det for sent at komme tilbage?

Hi Dolls ♥

Det er jo sådan, helt vildt længe siden i har hørt fra mig – med mindre i følger med på Instagram selvfølgelig. Jeg snakkede sidst om hvorvidt bloguniverset var dødt eller døende og siden da har i faktisk ikke hørt fra mig. Jeg kan love jer for at der er sket en del.

Jeg sidder her i min spisestue og skriver ved mit skrivebord. Forskellen fra sidst er at min stue nu er midt i København og mit skrivebord har skiftet navn til spisebord… Jeg bor ikke længere i Roskilde og jeg går ikke længere på Roskilde VUC. Jeg er snart ikke hundeejer mere og jeg har forladt alle mine veninder.

Mit liv er i stedet startet i København med kalkunen. Til august starter jeg på KVUC for at tage de sidste fag jeg mangler for at få mit fulde HF bevis.
Foråret gik egentlig fint. Jeg afsluttede matematik, psykologi, religion og filosofi – dem alle med nogenlunde tilfredsstillende resultat. Jeg droppede desværre ud af historie da jeg simpelthen ikke kunne følge med på e-learning. Kemi fulgte jeg, men valgte ikke at gå til eksamen, da undervisningen efter min mening ikke var god nok og jeg derfor ikke kunne forsvare en eksamen. Dette tager jeg også om på KVUC til foråret.

Da sommerferien startede blev mit liv pakket ned i flyttekasser – gæt hvem der har fire fulde xxl flyttekasser med neglelakker … og derudover diverse pynt og stamping og grej…. yes, der var en masse at lave.
Kalkunens soveværelse blev malet og vi fik indrettet midlertidigt mens vi malede køkken, spisestue og stue. Alt blev slebet og malet, selv køkkenlåger og radiatorer fik en omgang. Helt fantastisk hvordan en så gammel og slidt lejlighed kunne få så fint og friskt et pust.

I dag blev vi fuldstændigt færdige med møbler – i hvert fald dem vi har. Nogle mangler vi stadig, men da vi begge er på su, må vi tage en ting ad gangen. Vi kan jo starte med kælderrummet, som pt er fyldt med vores begges flyttekasser….

Men har det været nemt? Nixen bixen. Det har været mega hårdt! Vi har både skændtes og diskuteret og være mega uvenner, men vi har lært så meget mere om hinanden og hinandens grænser.
Kalkunen har aldrig boet med en pige og jeg har en ocd-hjerne der til tider styrer min fornuft, så forestil jer lige hvordan det har kollideret til tider… Heldigvis er vi oftest voksne mennesker som kan finde frem til en løsning i sidste ende. Til august og september starter vi begge i skole igen, så der starter den rigtige hverdag og de rigtige udfordringer. Eller også bliver det modsat; Vi falder naturligt ind i dagligdagsrammerne som vi gjorde så nemt, før jeg flyttede ind.

Men hvad med neglene, spørger i så måske? Er jeg færdig med det? Nogle af jer hørte måske og lagde mærke til, at jeg har opsagt mit samarbejde med Depend Cosmetic’s minilakker og O2. Det vil sige at jeg kun modtager 7 Day nu. Det er egentlig ikke fordi  jeg ikke kan lidt de små lakker.
For det første kunne jeg simpelthen bare ikke finde tid til neglelak de sidste par måneder, så jeg følte det som et pres hver gang der kom nyt ind ad døren, som bare fik lov at stå i æsken.
For det andet brugte jeg super sjældent de små lakker, andet end for at swatche dem, hvorimod 7 Day er et af mine yndlingsmærker, som jeg ofte har på.

Zoya køber jeg med rabat fra Nicehands.dk mod at jeg laver et swatchbillede til dem. Det har jeg heller ikke haft tid til. Men somehow har jeg alligevel haft tid til at købe  omkring 60 nye Zoya, som nu også bare står på hylden. De er skide flotte, det er ikke det, men hvor er det synd for dem at de bare står der….

Jeg har stadig ca. tre ugers sommerferie tilbage og jeg håber helt vildt at der bliver noget tid til neglesjov. Og hvis ikke, så har jeg heldigvis kun tre skoledage om ugen i hele efteråret, så mon ikke der bliver lidt tid alligevel? Jeg håber i hvert fald også på at komme til at blogge en masse igen – for hold nu fast hvor jeg savner det! Og jeg har så mange gode ideer til indlæg til jer, jeg skal bare have dem ud af hovedet og ind på bloggen.

Jeg håber at vi snart ses !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s