Is social media “so last year”?

Hi Dolls ♥

Kan i huske at jeg skrev at jeg ikke var færdig med blogverden? Bare rolig, det er jeg stadig ikke. Jeg har bare ikke lige haft tid eller inspiration, og så har jeg faktisk været ret sur på de sociale medier.
Blogverden er på tilbagetog (ifølge nogle), Instagram har fuldstændig fucket up i deres algoritmer og nu har Snapchat også lavet helt om i hvad der er logisk.

Jeg ved efterhånden ikke hvor og hvordan man fanger sine følgere uden at skulle betale sig fra det – og det nægter jeg altså. Jeg prøvede en meget kort periode (på fem dag) på Instagram. Ifølge deres beregninger ville mit beløb gøre sådan at jeg ville nå ud til 21.000-53.000 følgere. Jeg nåede ud til 1.661….. Så nej jeg var langt fra tilfreds. Som om jeg gider kaste min lille bitte SU efter dem mere….

Men hvad så? Skal man helt holde op med de sociale medier? Slut med blog, slut med Snapchat, slut med Instagram?
Næh, jeg har nemlig fundet et nyt socialt medie. I har muligvis hørt om det? Vero, True Social, hedder det. Der er ikke så mange pt – såvidt jeg ved, kun omkring en million, men hver dag vokser det – faktisk så meget at serverne til tider braser sammen. Men hvis man ser bort fra det, så er jeg faktisk blevet ret vild med det. Man kan ikke blot dele billeder og videoer, men også links, places, musik og bøger. Og hvad endnu federe er, man skal ikke have +10.000 følgere for at benytte sig at det.
Man ser alle posts i kronologisk rækkefølge, man kan følge andre som følgere (som vi kender det), eller som venner.

Jeg savner godt nok muligheden for Story – men måske kommer det på et tidspunkt? Nåh ja, og så savner jeg alle jer! Mine dejlige Dolls ♥
Det er lidt som at starte forfra – at sige farvel til +2000 følgere for at starte helt fra bunden, men også at skulle finde dem man gerne vil følge.

20180302_194505846_iOS.jpg

Derfor har jeg sagt til både mig selv, men også folket på Instagram, at hvis de finder mig og følger mig, så følger jeg straks tilbage! Ikke fordi jeg går ind for Follow4Follow og hvad det nu hedder, men fordi jeg ikke vil miste jeres fede inspo, bare fordi jeg skifter platform. Jeg håber dog at i følger med os – vi er mange som allerede har skiftet, også de helt store – skal jeg bare nævne Sveta Sanders, Clairestelle, Hanninator, Paulinas Passions, Nailtalk og diverse neglefirmaer som Clear Jelly Stamper og Cupcake Polish?

Jeg håber VIRKELIG at vi ses på Vero – jeg vil ikke undvære jer ♥

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s