Nej – du kan ikke både have lange negle OG kontaktlinser!

Hi Dolls ♥

Nogle af jer hørte måske om at jeg sidste år, pludselig skulle ud og have briller. Efter mange måneder med hovedpine, blev jeg foreslået at gå til optikeren. Meget selvsikkert gik jeg ned og blev undersøgt, for der var da i hvert fald ikke noget galt med mine øjne!
Jeg blev skannet og fik besked på at remse nogle bogstaver op fra tavlen. Igen, meget selvsikkert, læste jeg op og afsluttede med et stort smil. Det forsvandt dog meget hurtigt igen da jeg fik at vide at jeg kun havde to ud af seks rigtige……….

Ikke nok med at jeg havde fejl på begge øjne, så havde jeg også forskellige fejl på hvert. Det ene var langsynet og det andet var nærsynet – altså, jeg endte ud med en forskel på ca 3.
Efter chokket, tog en af medarbejderne mig med rundt for at kigge på briller. Vi fandt et fint, sort stel som jeg endte med at købe. Et halvt års tid efter blev jeg dog enig med mig selv om at jeg skulle have linser – specielt fordi jeg er stor tilhænger af solbriller og stod overfor at skulle på ferie til Florida.
Linserne blev bestilt og brugt. Efter sommeren gik jeg tilbage til at bruge briller, men de sidste ugers tid har jeg igen fået øjnene op for linser – pun inteneded 😉

Men…. ofte får jeg at vide at det er helt umuligt for linsebrugere at have lange negle, for hvordan indsætter man linserne og hvordan fjerner man dem igen? Det har jeg lavet en fin, hurtig, lille video om herunder. Det er nemlig muligt at have både linser og lange negle, helt uden problemer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s