Verdens nemmeste flydende eyeliner

Disclaimer,reklame

4929-c

Hi Dolls ♥

I sidste uge fortalte jeg lidt om Depend Perfect Eye øjenbryn-produkter – i dag skal i høre lidt om en flydende eyeliner fra samme mærke. Normalt går jeg ikke med eyeliner. Hverken til dagligt og sjældent til fest. Kun hvis jeg har kunstige vipper på kan jeg finde på at tegne en sort streg omkring øjet for at “binde” de kunstige vipper med mine egne. Winged eyeliner holder jeg mig helt fra – men det er ikke frivilligt! Jeg ville ønske at jeg kunne lave et perfekt cat-eye eller en perfekt 50’er inspireret vinge, men næh nej, det skal jeg åbenbart ikke have lov til at kunne.

Mine yndlings brynprodukter – testet og anmeldt, kun til jer.

Jeg har prøvet med både flydende eyeliner og fast eyeliner og begge dele fra forskellige mærker. Da jeg var yngre gik jeg meget mere op i at eksperimentere med makeup og på et tidspunkt kunne jeg lave en nogenlunde wing. Det har jeg desværre ikke haft heldet med i mange år nu.
Men men men, nu er Depend som sagt kommet med deres Perfect Eye-serie og heri er også lige udkommet en flydende eyeliner. Designet er ikke noget jeg har prøvet før – i hvert fald ikke med en så fast og hård “dut” til at tegne med. Den minder mig faktisk lidt om en Sharpie-tusch med meget præcis filt-pensel.
Man kan både male tynde, præcise streger som egner sig til det klassiske wing-look, eller man kan tilte penslen lidt og få en lidt tykkere streg for et mere intenst look.
Ifølge Depend er det en vandfast eyeliner… det er jeg lidt uenig i. Man skal nok ikke tage ud i regnvejr eller slå op med kæresten hvis man bruger den her. Til gengæld holder den godt i tørvejr – som i, den holder hele dagen og er fin nok til en tur i byen uden at smudge på øjnene. Fin nok, men ikke perfekt hvis man har tendens til at få det lidt varmt på dansegulvet 😉

Unavngivet1

Winged eyeliner og cat-eye-look er stadig ikke noget jeg kan finde ud af, men en pæn streg henover øjenlåget langs vipperne kan jeg da lige overkomme. Her kan man også selv vælge om man går efter et simpelt look med en tynd streg eller det mere dramatisk look med mere sort på vipperne.
Det er super nemt at navigere tippen rundt på øjnene og præcist få det look man går efter.

På billederne herunder kan i se en lille test jeg lavede. Jeg forsøgte at tegne tre streger – en smal en hvor tippen var lodret ned på huden, en hvor tippen var tiltet lidt mere og en hvor tippen var tiltet næsten helt.
På første billede har jeg lige lagt eyelineren. De to første streger  var fint pigmenterende men den tykke streg krævede to omgange for at få den helt kulsorte farve.
På billede to har jeg rendt rundt med eyelineren i et par timer. Bid mærke i at jeg har lagt det på håndledet, så det er lidt mere udsat område end hvis det var på øjet.
På sidste billede testede jeg det vandfaste og som i kan se har den desværre dumpet. Jeg slikkede på min finger på modsatte hånd og lod den køre et par gange henover eyelineren.
Min bedømmelse af denne eyeliner er at den er bestået, men med forbehold. Der er både positive og negative ting at sige om den. Jeg er først og fremmest vild med at den er så let at tegne med og så er designet jo super stilfuldt og i samme dur som bryn-produkterne. Desværre er jeg lidt ked af at den reagerer så kraftigt på væske. Jeg ved ikke om jeg tør tage den på i det her danske vejr 😮
Husk at i kan klikke på billederne for rigtig at se resultatet.

16776943_1419594214731116_1899847211_o16735683_1419594174731120_663447980_o16776851_1419594121397792_959244792_o

Eyelineren hedder Pro sharp og findes kun i sort. Den kan kun købes i Matas og Salling i Århus, i starten af marts til ca. 80 kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s