Her er verdens bedste neglebåndscreme!

Hi Dolls! ♥

Mine negle er efterhånden godt medtaget af kulden. Mine neglebånd er tørre, hvide og sprøde. Mine negle flækker i lagene og flosser langs den frie kant. Eller, det gjorde de indtil for et par uger siden!
Jeg har i mange måneder brugt Appeal4 cuticle repair til mine neglebånd, men nu har den creme fået en skarp konkurrent. I dag vil jeg sammenligne de to produkter. Der findes ingen vinder, blot forskellige meninger om de to. De er nemlig begge mine yndlings, den ene kan bare noget den anden ikke kan 😉

16010093_1386521541371717_2142113079_oSom sagt er Appeal4 den neglebåndscreme jeg har brugt alle mest.
Fordelen ved denne er at den er meget fluffy at smøre på neglen. Den er enormt cremet og har en meget mild duft. Den trænger også hurtigt ind og i tilfælde af at man skal tage et billede af neglene lige efter påførelse, så skinner Appeal4 cremen ikke omkring neglen.
Ulempen ved denne er at den kun plejer neglebånd – altså ikke selve neglen.
Prisen er 59 kr for 12 ml.

Den anden neglebåndscreme som jeg er faldet fuldstændig for, er Nail strengthener cream fra Barielle. Det var ikke et mærke jeg kendte, men jeg fik den i julegave, så prøves skulle den da – og jeg har ikke fortrudt det siden.
Fordelen ved denne er at den er drøj i brug – altså man skal ikke bruge særligt meget for at det dækker. Derudover kan man bruge den både med og uden neglelak, så man er altså ikke afhængig af nøgne negle. Denne creme plejer ikke blot neglebåndet, men også selve neglen. Efter sigende skulle den hjælpe mod både sprøde negle og negle som spalter – altså et perfekt match til mig.
Ulempen ved denne er at det tager lidt tid for den at trænge ind i selve neglebåndet.
Prisen er 89 kr for 14 g.

 

Er der nogle af jer som har prøvet disse? Har i en favorit? Jeg ved bestemt hvilken der er min (nye) go to 😉

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s