We need all holographic everything, part 2

Hola Dolls! ♥

Jeg ville egentlig (mod min vilje) have sparet pengene og undværet denne kollektion. Der sker nogle ting i mit privatliv for tiden, som gør at jeg lige må spare lidt på pengene. Men det skulle åbenbart ikke være mit valg! Forleden dag dukkede en pakke nemlig op med hele denne kollektion plus en anden, lidt lækkerier og en af mine yndlings-neglefile. Et par af mine venner havde sendt mig denne lille opmuntrende gave; og hold da op hvor blev jeg glad! Jeg pakkede den ene lak efter den anden ud, med øjnene fulde af tårer. ♥

Jeg har slet ikke kunne vente med at prøve de her lakker; både fordi jeg så gerne ville have dem, fordi de er så smukke, men også fordi de er sendt med så megen kærlighed.

 

De er fra Appeal4 og er part 2, af deres We need all holographic everything. Igen er det 7 scattered holo lakker. Scattered betyder at det ikke er de samme som fx Color Club holoerne; der er ikke den magiske regnbue i sollys, men i stedet er hologlitterne spredt ud i hele lakken.

Fairy frost er den første; det er en sølvfarvet lak. Den er lidt svær at arbejde med og man skal passe på ikke at trække streger.
Den dækker efter tre lag.
A new jade er en mintgrøn lak. Den er meget lettere at lægge end den første.
Den dækker ved to lag.
Caribbean blue er lyseblå, men ikke på den der babyblå måde. Mere havblå der hvor vandet er lavt 😀
Den dækker efter to lag.
Lapis & blue rocks er mørkeblå på den der dybe måde. Den kan let gå hen og blive en favorit herhjemme.
Den dækker efter to lag.
Flame opal er mørkelilla med en smule blå toner i.
Den dækker efter to lag.
Crown lapis er meget lige Flame opal. I stedet for det lilla med blå toner, så er det her mørkeblå med lilla toner.
Den dækker efter to lag.
Flame of the sun er den sidste. Det er også den som skiller sig mest ud, den er nemlig rød.
Den dækker efter to lag.

Alle lakkerne i denne kollektion er lidt tykke at arbejde med. Jeg ved ikke om det blot er denne kollektion eller om det er standard for den nye formular.
Det er ikke noget jeg ser på som negativt, men mere noget man lige skal vænne sig til. På den positive side så dækker de ret godt, ret hurtigt og penslen er igen den brede, gode som lægger sig om neglebåndet.

Noget andet jeg lagde mærke til… De her farver er meget lig de farver der uofficielt udkom sidste år. Vi var nogle få mennesker som fik fat i dem, men det blev længe efterspurgt.
Disse nye lakker er meget op ad de gamle og de er alle godkendt af EU-lovgivningen, så tag bare for jer; den eneste forskel er at den ene kollektion er lineære og den anden er scattered. Jeg har tilladt mig at sammenligne lakkerne lidt herunder.

 photo PicMonkey Collage_zpse302xwxt.jpg
 photo PicMonkey Collage1_zpsx0wdh1rp.jpg
 photo PicMonkey Collage3_zpshcmp7azk.jpg
 photo PicMonkey Collage2_zps6to64qik.jpg

 

Så… er jeg den eneste der er ret forelsket i den her kollektion? Jeg er så glad for at jeg har fået den, selvom jeg egentlig oprindeligt måtte kigge langt efter den ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s