Gwen Stefani for OPI

Hola Dollfaces ♥

Jeg har så mange untrieds, så jeg tænkte at jeg ville gå igang med at swatche dem… for et stykke tid siden (red. sidste forår…….) købte jeg en rigtig fin mini-lak æske fra OPI. Det var faktisk mine første minilakker fra det mærke; faktisk var det lige omkring den tid jeg startede med at samle på OPI, så det er da egentlig gået stærkt, når man tænker på at jeg nu har 81…..

Anyways, æsken hedder Gwen Stefani for OPI og indeholder fire minilakker fra den kollektion. Til at starte med troede jeg at æskerne var hele kollektioner blot i minilakker, men jeg er blevet klogere, for det er kun udpluk. Men det gør mig egentlig ikke så meget; jeg synes at æskerne er rigtig søde 😀

 photo Gwen Stefani for OPI_zpsglsoc4eb.jpg

Den første lak er en pink en af slagsen, ved navn Hey baby. Det er en cremelak og den er rigtig nem at arbejde med.
Den dækker efter 2 lag.
 photo Hey baby_zpsvaj2hjf6.jpg

Den næste er I sing in color, som også er en cremelak. Den er brun men med røde toner. Den kan godt se en smule “sort” ud, når den ikke er i direkte lys, men lige så snart solen rammer, så kommer den rette farve frem; og så skinner den helt vildt, selv uden topcoat. Den er lige så nem at arbejde med som den første.
Den dækker efter 2 lag.
 photo I sing in color_zpscxobydan.jpg

Love.Angel.Music. Baby er guldfarvet. Den har en lille smule tekstur når den tørrer, og så bliver den mat. Det er rigtig fint til al det glitter som er i.
Den dækker efter 2 lag.
 photo LoveAngelMusicBaby_zpspwtv9t2m.jpg

Den sidste er 4 in the morning. Selvom den er sort og langt fra en af de farver jeg normalt bruger, så kunne jeg godt finde på at købe den i full size. Den tørrer op og bliver mat, men looket gør det lidt læder”agtig” at se på; meget smuk!
Den dækker efter 2 lag.
 photo 4 in the morning_zpsowudplwh.jpg

 

Jeg har ingen ide om hvorfor jeg bare har købt denne æske og så bare ladet den stå i et år; det er jo super smukke lakker der er i! De er ikke bare smukke, de er også super nemme at arbejde med, hvilket jo heldigvis er klassisk for OPI, når det gælder mørkere farver.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s