CND Solar Oil & Cuticle eraser

Reklame/produkterne er tilsendt til test.

Først og fremmeste; hvad er Solar Oil og hvorfor er det så populært?

Solar Oil er en prisbelønnet neglebåndsolie fra CDN. Olien ideholder jojobaolie, risklidolie, mandelolie og e-vitamin.
Jojobaolie hjælper huden med at finde sin naturlige fugtbalance via oliens gode vitaminer og styrkende egenskaber. Jojobaolie bliver også kaldt Gold Desert og er en kugtfri, gylden voks, som man udvinder fra frøene i jojobaplanten.
Risklidolie bliver også kaldt for Verdens sundeste olie. Den bliver udvundet af det yderste brune lag af riskorn, som normalt bliver fjernet, så risene bliver til hvide ris. I det brune sidder en masse gode antioxidanter, oryzanol og tocotrienol, men bedst af alt; e-vitamin. Risklidolie bliver hurtigt optaget på huden og hjælper den med at bibeholde fugtigheden.
Mandelolie er et af de mest brugte og kendte olier indenfor negleverden hvis man kigger på naturlige og ikke-fabriks sammensatte olier. Grundet til dens popularitet er ikke blot den fugtgivende effekt, men også fordi den virker blødgørende uden at fedte (på samme måde som jojobaolien). Mandelolie er rig på proteiner, vitamin-D og vitamin-E og bruges ikke blot på neglene, men også i ansigtet og i håret.

Nu hvor vi har fået fat i de essentielle ingredienser kan vi komme tilbage til selve Solar olien som en helhed. Det er nemlig sådan at olien er sat sådan sammen at hvis man bruger den et par gange om dagen, hver dag så får man både stærkere og sundere negle samt velfugtede neglebånd. Det som gør Solar olie specielt er at det skubber næringstofferne dybt ind og plejerne neglene og gør dem ekstremt fleksible og smidige hvilket medfører færre knækkede negle.

Sammen med Solar olien anbefales det at bruge Cuticle eraser, som er en neglebåndscreme som behandler tørre og flossede neglebånd. Cuticle eraser er AHA-baseret (Alpha-Hydroxy) hvilket betyder at cremen opløser og øjeblikkeligt fjerner døde hudceller; og nej det gør ikke ondt. Molekylerne er små nok til at trænge igennem huden og stimulere nye celler indefra. AHA syre hjælper med at blødgøre de fine linjer, forbedrer hudens elasticitet og struktur.

Og nu til det sjove! Mit første møde med Solar olien var to die for! Hold nu helt op hvor dufter det godt. Det minder mig om marcipan; en sød og lækker duft som hurtigt indtager rummet uden at blive for overvældende.

Jeg har startet med at smøre en smule cuticle eraser på hvert neglebånd og omkring fingeren og masseret det ind. Da det meste var optaget i huden lagde jeg en dråbe Solar oil på hver negl og masserede det ind på både negl, neglebånd og det yderste af fingeren.

Først kommer her et førbillede. Det eneste jeg har gjort ved mine negle er at skubbe neglebåndene op og rense dem med acetone. På billede to ses det hvordan mine negle allerede efter blot én enkelt behandling ser sundere ud. Jeg glæder mig til at vise dem frem efter en måned brug når de er sunde på både ydersiden, men også hele vejen igennem.

 photo Foslashr collage_zpsgw2xzgue.jpg  photo Samme dag collage_zpshexgojia.jpg

Mens vi venter på resultaterne så kan jeg jo lige dele en rabatkode med jer. Den giver 10% på hele hjemmesiden; fx til din helt egen Solar Oil? Skriv blot Luxiie i rabatkodefeltet.

Fik jeg forresten nævnt at dette lille sæt med både olien og neglebåndscremen fås til kun 179 kr lige her? 😉

Instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s