Fælles Fredag; 21 november 2014

Fællesfredag er endnu en gruppe som jeg har fået lov til at deltage i. Det forgår ikke, som Mandagsmani, på Facebook, men på hver af deltagernes blog. Derfor har jeg her lavet et billedelink i bunden af indlægget, som henviser jer til de andre medlemmer så i også kan nyde deres bidrag.


Fælles fredag d. 21 november 2014.
I denne uge var temaet “Watercolor”

En af grundene til at jeg ansøgte om at være med i Fælles fredag, var for at udfordre mig selv. Udfordre mig med hensyn til farvekombinationer, designs og metoder som jeg normalt aldrig ville have prøvet.
Min første udfordring kom da jeg så temaet “watercolor”, for jeg anede ikke engang hvad det gik ud på. Jeg måtte et par gange på Google og Youtube og se lidt hist og her før jeg selv gik i gang. Egentlig så det nemt ud, men det synes jeg faktisk ikke rigtig at det var.
Jeg havde problemer med at få farverne til at flyde ud også selvom jeg hele tiden tilførte mere acetone. I stedet for at bruge dottingtool som jeg havde set i faktisk alle de tutorials jeg havde set, brugte jeg en lille pensel og pludselig virkede det.
For at udfordre mig selv endnu mere end selve temaet valgte jeg at lave ringefingeren til en accentnegl, i stedet for at lave dem alle ens, og ladet resten være med fransk watercolor-kant. Udover det har jeg valgt at slutte af med en mat topcoat. Det giver et helt andet look end hvis jeg lagde min supershine.

Alt i alt er jeg faktisk tilfreds og da det gik op for mig at man jo også sagtens kan bruge accentneglen som baggrund, så åbner det jo en masse muligheder. Jeg skal altså snart lære det der stamping!

Depend, White | Essie, Turquoise & caicos | Maybelline Colorshow, Wine shimmer | Nordic cap of Sweden, NP41 | Gosh, Matte topcoat

 photo Watercolor_zpsmihwhee7.jpg

 photo link2_zpsc00075ee.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s