Mandagsmani; 17 november 2014

Jeg er medlem af en gruppe på facebook som hedder Mandagsmani, hvor vi hver mandag kreerer negle udfra det samme tema. Jeg ser frem til det hver uge; både når emnet bliver afsløret,når min hjerne bliver lagt i blød og når jeg går i gang, men specielt glæder jeg mig til at vise frem hvad jeg har lavet, samt se hvad de andre piger har lavet og hvordan de evt har tolket et tvetydigt tema.


Mandagsmani d. 17 november 2014.
I denne uge var temaet “Prinsesse”

Som nævn mange gange før er jeg er rigtigt girlygirl, så da prinsessetemaet blev offentliggjort klappede jeg næsten i mine små hænder af glæde. Mit eneste luksusproblem var faktisk at jeg havde for mange ideer og for lidt negle.

“Snehvide skal dø, om det så skal koste mit liv,” råbte dronningen. Derpå gik hun ind i et værelse, låsede døren og lavede et forgiftet æble. Det var smukt, med røde kinder, og enhver, der så det, måtte få lyst til det, men den, der spiste af det, døde øjeblikkelig.”
– På pegefingeren har jeg ladet mig inspirere af eventyret om Snehvide og det røde forgiftede æble.
“Om aftenen ville Askepot hjem, og kongesønnen ville følge hende, men hun slap igen fra ham. Hendes venstre sko blev imidlertid hængende fast i noget beg, som han havde ladet trappen smøre over med. Kongesønnen tog den lille gyldne sko, gik til Askepots far og sagde: “Jeg gifter mig kun med den, der kan passe denne sko.”
– Midterfingeren er Askepots glassko. Baggrunden er inspireret af den fortryllede græskarkarret.
“For at lære ham at elske og ikke dømme på det ydre, forheksede hun slottet. Betingelsen for at kunne blive menneske igen var, at han før sit 21. år måtte lære at elske og blive elsket. Hun gav ham en magisk rose, som ville visne, hvis han ikke opnåede at lære kærligheden at kende, og rosens visnen ville dermed besegle hans skæbne.”
– Skønheden og Udyret har altid haft en speciel plads i mit hjerte, også efter jeg er blevet voksen. Derfor har jeg ladet mig inspirere heraf på min ringefinger. Den fortryllede rose som udyrets skæbne afhænger af.
“Nede i havet længtes hun efter, at se prinsen igen. Så hun og hendes søstre svømmede op til overfladen, for at se prinsen. Hun ville gøre alt, for at være sammen med prinsen. På et tispunkt snakker Den lille havfrue med den gamle enke. Da siger den gamle enke, at menneske lever i få hundrede år, men de har en udødelig sjæl. Da beslutter hun sig for at blive et menneske.”
– Intet eventyr uden HC Andersens havfrue. Selvom Disneys version er lidt mere børnevenlig end originalen, så er det HCAs version som fanger mig mest. På min negl er viser det hvordan den lille havfrue forlader havet og svømmer op mod Luftens døtre.

Maxfactor, Onyx | Pieces, Nature brown | Sinfuld colors, 1106 Cinderella | Depend art liner, White | Depend, 124 | L’oreal Color riche, 404 Scarlet vamp | Dior, 999 Rouge | Maybelline colorshow, 265 Wine shimmer | Pure ice, 964CP Free fall | Pure ice, 673 Champagne | Ciaté, 072 Twilight | Nordic cap of Sweden, NP13 |Nordic cap of Sweden, NP20 | Nordic cap of Sweden, NP37

 photo Prinsesse_zpsnp75uiys.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s