Mandagsmani; 8 september 2014

Jeg er medlem af en gruppe på facebook som hedder Mandagsmani, hvor vi hver mandag kreerer negle udfra det samme tema. Jeg ser frem til det hver uge; både når emnet bliver afsløret,når min hjerne bliver lagt i blød og når jeg går i gang, men specielt glæder jeg mig til at vise frem hvad jeg har lavet, samt se hvad de andre piger har lavet og hvordan de evt har tolket et tvetydigt tema.


Mandagsmani d. 8 september.
I denne uge var temaet “Minnie Mouse”

Hvem elsker ikke Minnie Mouse? Jeg gør i hvert fald. Sammen med Barbie er hun definitionen på feminin, ligesom mig. Mit eneste problem var faktisk farven. Jeg ville gerne have haft lavet en hel lys babylyserød, men da ingen af dem jeg har ville samarbejde, så måtte jeg ty til min Nubar. Den klager jeg bestemt heller ikke over, for det er og har altid været mig goto-pinke neglelak, når alt andet failer.
Prikkerne var jeg lidt nervøse over, for jeg er rigtig dårlig til at lave tilfældigheder. Alt for mig skal helst stå på snorlige streger og være knivskarpt. Alligevel blev jeg rigtig tilfreds med reslutatet, og da jeg på accentneglen fik lavet Minnies ører og sløjfe var det bare prikken over i’et.

Nubar, Cupcake magenta | Depend, White | Depend, Black | Appeal4, Weeping willow

 photo Minnie Mouse_zpspuwlqmer.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s