Mandagsmani; 1 september 2014

Jeg er medlem af en gruppe på facebook som hedder Mandagsmani, hvor vi hver mandag kreerer negle udfra det samme tema. Jeg ser frem til det hver uge; både når emnet bliver afsløret,når min hjerne bliver lagt i blød og når jeg går i gang, men specielt glæder jeg mig til at vise frem hvad jeg har lavet, samt se hvad de andre piger har lavet og hvordan de evt har tolket et tvetydigt tema.


Mandagsmani d. 1 september
I denne uge var temaet “Film/TV-serier”

Det er ingen hemmelighed at jeg er et lille barn når det kommer til tegnefilm og animation. Ikke manga, men Disney. Jeg vidste med det samme hvad jeg ville lave da temaet blev offentliggjort og gik i gang med det samme.
På den første negle lavede jeg Olaf fra Frozen. Fra første gang jeg så den film har den fået en plads i mit hjerte. Næste negl er en Minion fra Despicable me 2 og ved siden af er en Minion fra Despicable me 1. Det er mine aller yndlings små sidekick. Jeg kan bare ikke få nok af dem. Faktisk ville jeg have lavet Minions på alle mine negle, men da jeg allerede har prøvet det design en gang før, ville jeg nu også prøve noget nyt.
På den sidste negl er et af aliensne fra Toy story. De er simpelthen også bare så søde, så selvfølgelig skulle de ikke snydes.

Frankenpolish, White | Depend, Black | Kiss, Nailart paint, SPA13 Neon orange | Sinful colors, 113 Dream on | Pieces, Natural brown | Kiss, Nailart paint, SPA18 Beach yellow | Sinful colors, 293 Gorgeous | Sally Hansen, Extreme wear, 110 Green with envy

 photo Tv - serier_zpsd0jlgjxj.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s